•  
  • Home
  • |
  • Leren in de Boomkwekerij

Leren in de Boomkwekerij

U vindt hier informatie over leren in de boomkwekerij. Informatie zowel bestemd voor werkgevers als werknemers. Maar ook voor zij-instromers, leerlingen en decanen om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van leren in onze sector.

Het is duidelijk dat het voor iedereen belangrijk is dat je continue leert. Omdat je omgeving continue verandert. Daarbij is het handig je persoonlijke ambities op een rij te zetten. En vervolgens te kijken hoe deze omgezet kunnen worden in opleidingsdoelen.

Voor de toekomst van de boomkwekerij is het noodzakelijk continue te leren om kennis, vaardigheden en gedrag te verbeteren. Dit in relatie tot de doelstellingen van het bedrijf waar je werkt of wilt gaan werken. Er moet een kwalitatief goed 'leer'aanbod aanwezig zijn.  Is het aanbod niet te vinden, dan kan de scholingsconsulent dat aanbod verbeteren. Denk hierbij zowel aan aanbod op gebied van formeel leren (cursussen en opleidingen) als informeel leren (leren op de werkvloer door coaching bijvoorbeeld).

Heeft u  op- of aanmerkingen over de geboden informatie neem dan contact op met de scholingsconsulent

Nieuws

Aanvragen subsidie praktijkleren is weer mogelijk
Aanvragen subsidie praktijkleren is weer mogelijk
06-06-2018
Met de Subsidieregeling praktijkleren stimuleert het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap werkgevers om praktijkleerplaatsen en werkleerplaatsen aan te bieden.

Recente tweets