Promotiemateriaal

Voor bedrijven en scholen is promotiemateriaal beschikbaar met informatie over werken in de boomkwekerij. Kijk naar de informatie op deze website en de film die speciaal is gemaakt om geïnteresseerden te informeren over werken in onze sector.

Het is mogelijk via contact flyers en posters te bestellen die aan zij-instromers,  leerlingen en studenten kunnen worden uitgedeeld.  Je kunt ook een banner lenen voor open dagen op scholen of banenbeurzen. Het promotiemateriaal is voor de volgende doeleinden te gebruiken.

 

Scholen

 • Promotiefilm, te downloaden via youtube. Er is een viralversie en een uitgebreide versie beschikbaar. Type in "werken in de boomkwekerij" en je krijgt de viral te zien. Type "Er zit groei in de boomkwekerij" in en je krijgt de uitgebreide versie te zien. In beperkte mate is de uitgebreide film als usb-stick te verkrijgen. U kunt deze stick bestellen via contact. Laat de film zien op open dagen en beroepskeuzedagen.
 • Flyer die uitgereikt kan worden tijdens open dagen en beroepskeuzedagen aan leerlingen, zij-instromers en vakantiewerkers. Met korte informatie over leer- en beroepsmogelijkheden in onze sector. Een pakket is aan te vragen via contact.
 • Poster die opgehangen kan worden op school of gebruikt kan worden bij open dagen of beroepskeuzedagen. Deze poster is via contact te bestellen.
 • Banner die tijdelijk kan worden uitgeleend voor gebruik op open dagen of beroepskeuzedagen. Aan te vragen via contact
 • Ambassadeurs uit de boomkwekerij die ingezet kunnen worden als gastdocent. Deze bedrijven zijn vaak stagebedrijf of excursiebedrijf. Deze bedrijven zijn vaak ook bereid op uw open dag te staan. Via contact kunt u de vraag neerleggen en er wordt gezocht naar een geschikte oplossing.

  

Bedrijven

 • Promotiefilm te downloaden via youtube. Type in "werken in de boomkwekerij" en je krijgt de viral te zien. Type "Er zit groei in de boomkwekerij" in en je krijgt de uitgebreide versie te zien. In beperkte mate is de uitgebreide film als usb-stick te verkrijgen. U kunt deze stick bestellen via contact.
  Zet de film op uw website bij vacatures. Laat de film zien bij een excursie van een klas op uw bedrijf. Of aan geïnteresseerde zaterdag- en vakantiewerkers die in de boomkwekerij willen gaan werken.
 • Flyer die uitgereikt kan worden aan leerlingen, zij-instromers en vakantiewerkers, Met informatie over leer- en beroepsmogelijkheden in onze sector. Een pakket is aan te vragen via contact.
 • Poster die opgehangen kan worden in uw bedrijfskantine of de kantine van de sportvereniging. Deze poster is via contact te bestellen. 
 • Via publicaties en via social media als facebook (www.facebook.com.talentboomnl) en twitter (twitter.com/leeradviseur) worden regelmatig berichten verspreid over leer- en werkmogelijkheden in de boomkwekerij. 

Nieuws

Werkzaamheden scholingsconsulenten tijdens Corona pandemie
16-03-2020
Het team van scholingsconsulenten van  Talentboom is tijdens de Corona pandemie beperkt in de werkzaamheden. Hieronder een uitleg over de genomen besluiten.

Recente tweets