Alle facetten van de boomkwekerij op een rij!

Alle facetten van de boomkwekerij op een rij!

maandag 25 mei 2020
Vanuit het bedrijfsleven en het onderwijs kregen we de vraag of er een document bestaat waarin de facetten van de boomkwekerij & vaste plantenteelt in Nederland wordt uitgelegd. We hebben hier een PowerPoint van gemaakt die hieronder te zien is in het filmpje.
Lees meer
Subsidie praktijkleren

Subsidie praktijkleren

dinsdag 19 mei 2020
Subsidie praktijkleren Als je als erkend leerbedrijf zorgt voor de begeleiding van een deelnemer (o.a. mbo BBL) kun je gebruik maken van de subsidie Praktijkleren. Per praktijk- of werkleerplaats kun je maximaal €2.700,- subsidie ontvangen per schooljaar.
Lees meer
Heroes in Green

Heroes in Green

maandag 4 mei 2020
Ondanks de crisis blijven de baankansen in de Boskoopse boomteelt talrijk, volgens docent Peet Stolwijk van het Wellantcollege. Tijd voor nieuwe helden in het groen dus.
Lees meer

Tips om de leercultuur op je bedrijf te stimuleren

woensdag 22 april 2020
Als kweker wil je continue verbeteren en innoveren. Maar hoe creëer je een cultuur waarin jij en je medewerkers voortdurend blijven leren? Met 10 tips laten wij zien hoe je een leercultuur binnen je kwekerij stimuleert.       Wat is nu een leercultuur?
Lees meer
Wist u dat...

Wist u dat...

maandag 20 april 2020
Wist u dat?  Wij als scholingsconsulenten ons op vele vlakken inzetten? Via dit nieuwsitem willen wij laten weten wij als scholingsconsulenten doen. Maar ook waar u ons (kosteloos) voor kunt inschakelen.
Lees meer
1 mei deadline voor het aanmelden MBO opleiding

1 mei deadline voor het aanmelden MBO opleiding

dinsdag 14 april 2020
Het kiezen voor een opleiding kan soms heel erg lastig zijn. Dit jaar kun je, door de Corona-crisis, je nog aanmelden tot 1 mei voor een opleiding in het MBO. Heb je al wel eens gedacht aan een opleiding boomkwekerij?
Lees meer
Hulp tijdens de Corona-pandemie

Hulp tijdens de Corona-pandemie

maandag 6 april 2020
We zitten nu al een aantal weken midden in de Corona-pandemie. En helaas lijkt er voorlopig nog geen verandering te komen in de maatregelen die genomen zijn. Veel bedrijven hebben het erg moeilijk door de crisis, zo ook in de agrarische sector.
Lees meer

Werkzaamheden scholingsconsulenten tijdens Corona pandemie

maandag 16 maart 2020
Het team van scholingsconsulenten van  Talentboom is tijdens de Corona pandemie beperkt in de werkzaamheden. Hieronder een uitleg over de genomen besluiten.
Lees meer
Medewerkers boomkwekerij De Batouwe blij met bijscholing

Medewerkers Batouwe boomkwekerijen blij met bijscholing

zondag 15 maart 2020
Subsidie: 'Leren en innoveren' Bij Batouwe boomkwekerijen is er samen met scholingsconsulent Mariëlle Mulder gekeken naar wat medewerkers graag willen leren. Aan de hand van gesprekken met medewerkers heeft Mariëlle een advies geschreven voor Batouwe.
Lees meer
'Leren wat belangrijk is'

'Leren wat belangrijk is'

vrijdag 6 maart 2020
Op donderdag 5 maart heeft het team van Talentboom samen met de sector afscheid genomen van scholingsconsulent Piet Verhoeven.
Lees meer

Archief

15-07-2019 - Werkende weetjes
04-02-2019 - Het kan nog beter
21-12-2018 - Wist u dat……..?
31-07-2017 - Stimuleren tot leren

Recente tweets