Subsidie Nederlandse taalles

Subsidie Nederlandse taalles

donderdag 14 januari 2021
Taal is de basis onder al onze samenwerking. Elkaar verstaan en begrijpen maakt samenwerken niet alleen veel leuker, maar ook effectiever. Daarom is het waardevol om als werkgever te investeren in de taalvaardigheid van je medewerkers.
Lees meer

Podcast; Binden & boeien van personeel

maandag 11 januari 2021
Het binden & boeien van personeel in de boomkwekerij is soms erg lastig. Om meer over dit onderwerp te weten te komen heeft scholingsconsulent Robert Soesman voor de kerstvakantie een podcast opgenomen met Thomas Lans van ECBO Experisecentrum Beroepsonderwijs.Ben jij ook nieuwsgierig?
Lees meer
Colland Arbeidsmarkt subsidieregeling verhoogd

Colland Arbeidsmarkt subsidieregeling verhoogd

dinsdag 5 januari 2021
In het nieuwe jaar is het altijd fijn om met goed nieuws te beginnen. De Colland Arbeidsmarkt subsidieregeling voor cursussen Open Teelten Boomkwekerij is aangepast.Per kalenderjaar kun je nu tot € 1800,- per medewerker declareren voor een cursus.
Lees meer
Kennisontwikkeling medewerkers draagt bij aan werkvreugde

Kennisontwikkeling medewerkers draagt bij aan werkvreugde

donderdag 10 december 2020
Je medewerkers gelegenheid geven door te leren of zich verder te ontwikkelen. Dat is goed voor zowel de werknemer als de agrarische ondernemer.
Lees meer

Casussen Bodem en Groenbemesters

woensdag 25 november 2020
Zit je op het MBO of HBO en ben je geïnteresseerd in de bodem en de inzet van groenbemesters? Neem dan een kijkje op het arrangement van Talentboom & Groeibalans en ga aan de slag met de casussen van Talentboom en Groeibalans.
Lees meer
Talentboom werkt aan de Brancheopleiding Boomkwekerij  

Talentboom werkt aan de Brancheopleiding Boomkwekerij  

woensdag 18 november 2020
In een column van Jan van Leeuwen in een vakblad was deze zomer te lezen dat een van de werkzaamheden van Talentboom het opzetten van een brancheopleiding is. Op dit moment werken de scholingsconsulenten Robert en Marielle aan het realiseren van 2 niveaus voor deze brancheopleiding.
Lees meer

Gova vindt investeren in personeel belangrijk

vrijdag 13 november 2020
Begin november is scholingsconsulent Mariëlle Gooijaers op bezoek geweest bij Gova handelskwekerij B.V. om te praten over scholing van de medewerkers. Gova wil als bedrijf investeren in zijn personeel. Dit omdat ze graag een veilige werkomgeving willen creeëren voor de medewerkers.
Lees meer
Podcast bij Boomkwekerij Combinatie Mauritz

Podcast bij Boomkwekerij Combinatie Mauritz

woensdag 11 november 2020
Talentboom heeft een nieuwe podcast opgenomen bij Boomkwekerij Combinatie Mauritz B.V. Gert Frentz heeft gesproken met Robert Soesman over het binden en boeien van jonge medewerkers in deze sector. Daarnaast hebben ze het ook over de innovaties in de boomkwekerij.
Lees meer
Casussen voor MBO studenten boomteelt

Casussen voor MBO studenten boomteelt

maandag 9 november 2020
Vorige week heeft scholingsconsulent Robert een goed overleg gehad met Rene van Gastel van Groeibalans. Samen ontwikkelen we leuke casussen over de bodem en groenbemesters voor de landelijke studentendag boomkwekerij.
Lees meer

Corona-update

vrijdag 6 november 2020
Een Corona update   Dinsdagavond om 19.00 uur, weer een persconferentie met onze premier Mark Rutte en met Hugo de Jonge. Komen er meer maatregelen? Gaan we in Lock-down of gaat het goed en komen er weer versoepelingen op de regels.
Lees meer

Archief

29-09-2020 - Leven Lang Ontwikkelen
28-09-2020 - Groen; Zeker doen!
30-07-2020 - Podcast Peter Heutinck
19-05-2020 - Subsidie praktijkleren
04-05-2020 - Heroes in Green
20-04-2020 - Wist u dat...
15-07-2019 - Werkende weetjes
04-02-2019 - Het kan nog beter
21-12-2018 - Wist u dat……..?
31-07-2017 - Stimuleren tot leren