Wie zijn wij

Mariëlle Gooijaers

Ik ben Mariëlle Gooijaers en ik werk sinds 1 april 2018 als scholingsconsulent boomkwekerij. In mijn werk help ik ondernemers en (toekomstige) medewerkers bij hun persoonlijke ontwikkeling. Leren is veel meer dan alleen het volgen van een training of een cursus. Je leert bijvoorbeeld ook al veel door dingen te doen. Als scholingsconsulent wil ik mensen helpen met het vinden van leermogelijkheden die aansluiten bij hun wensen en behoeftes en passen binnen het bedrijf.

Mariëlle Gooijaers

Regio: Limburg, Brabant, Zeeland en Zuid- Holland

Mobiel nummer: 06 - 576 434 58
E-mail: m.gooijaers@talentboom.nl
Linkedin: Mariëlle Gooijaers

Sociale media: Talentboom

Achtergrond
Ik ben in 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool Inholland in Delft waar ik de opleiding Dier- en Veehouderij volgde. Daarna heb ik bij RVO gewerkt bij de uitvoering van verschillende subsidieregelingen binnen de agrarische sectoren. In 2016 heb ik mijn eerste ervaring als scholingsconsulent opgedaan bij de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO). In die periode volgde ik ook de post-hbo opleiding ‘Opleidingskunde’ bij ICM opleidingen. Tijdens deze opleiding heb ik meer geleerd over opleidingsbehoefte, didactiek en manieren van leren. Deze kennis komt nu goed van pas in mijn werk als scholingsconsulent in de boomkwekerij, vaste planten- en zomerbloementeelt.

 

Robert Soesman

Mijn naam is Robert Soesman en ik ben sinds 1 februari 2020 werkzaam als scholingsconsulent Boomkwekerij. Ik help ondernemers en (toekomstige) medewerkers bij het realiseren van hun toekomstplannen. Mijn focus ligt op het in kaart brengen van ontwikkelbehoeften van ondernemers, medewerkers, studenten en werkzoekenden. Daarbij geef ik advies op maat. Ik stuur echt niet iedereen naar een cursus of training. Er zijn ook andere vormen van leren die veel effectiever kunnen zijn.

Robert Soesman

Regio: Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht en Noord-Holland

Mobiel nummer: 06 - 3010 8049 
E-mail: r.soesman@talentboom.nl 
LinkedinRobert Soesman

Sociale media: Talentboom

Achtergrond
Ik ben in 2009 afgestudeerd aan de STOAS Hogeschool in Den Bosch. Ik volgde er de opleiding Educatie & Kennismanagement in de groene sector. Al tijdens deze opleiding gaf ik plantenteeltlessen bij een vmbo-school in Bergen op Zoom. Daarna ben ik op AOC-Oost in Twello aan de slag gegaan als docent Plantenteelt op het vmbo en mbo en heb tot slot als docent Teelt & Technologie op De Groene Welle in Zwolle (nu Zone.college) gewerkt. Daar gaf ik de lessen boomteelt en bemesting.

De ervaring in het onderwijs en de contacten die ik daarbij onderhield met kwekerijen, kan ik in mijn huidige functie als scholingsconsulent goed gebruiken.

 

Nieuws

Dag van de taal
Dag van de taal
21-01-2022
Taal is de basis onder al onze samenwerking. Elkaar verstaan en begrijpen maakt samenwerken niet alleen veel leuker, maar ook effectiever.