Wie zijn wij

Mariëlle Gooijaers

Ik ben Mariëlle Gooijaers en ik werk sinds 1 april 2018 als scholingsconsulent boomkwekerij. In mijn werk help ik ondernemers en (toekomstige) medewerkers bij hun persoonlijke ontwikkeling. Leren is veel meer dan alleen het volgen van een training of een cursus. Je leert bijvoorbeeld ook al veel door dingen te doen. Als scholingsconsulent wil ik mensen helpen met het vinden van leermogelijkheden die aansluiten bij hun wensen en behoeftes en passen binnen het bedrijf.

Mariëlle Gooijaers

Regio: Limburg, Brabant, Zeeland en Zuid- Holland

Mobiel nummer: 06 - 576 434 58
E-mail: m.gooijaers@talentboom.nl
Linkedin: Mariëlle Gooijaers

Sociale media: Talentboom

Achtergrond
Ik ben in 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool Inholland in Delft waar ik de opleiding Dier- en Veehouderij volgde. Daarna heb ik bij RVO gewerkt bij de uitvoering van verschillende subsidieregelingen binnen de agrarische sectoren. In 2016 heb ik mijn eerste ervaring als scholingsconsulent opgedaan bij de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO). In die periode volgde ik ook de post-hbo opleiding ‘Opleidingskunde’ bij ICM opleidingen. Tijdens deze opleiding heb ik meer geleerd over opleidingsbehoefte, didactiek en manieren van leren. Deze kennis komt nu goed van pas in mijn werk als scholingsconsulent in de boomkwekerij, vaste planten- en zomerbloementeelt.

 

 

 

Nieuws

Vertrek Robert Soesman
Vertrek Robert Soesman bij Talentboom
22-09-2022
Als je ergens een punt achter zet ga je verder met een hoofdletter.   Na bijna drie jaar als scholingsconsulent te hebben gewerkt bij Talentboom Boomkwekerij ga ik wat anders doen.