Mijn naam is Mariëlle Mulder, ik ben sinds 1 april 2018 aan het werk als scholingsconsulent in de boomkwekerij.

 Net als mijn collega Piet Verhoeven help ik ondernemers en (toekomstige) medewerkers bij het realiseren van hun toekomstplannen. Hierbij gaat het vaak om het (verder) ontwikkelen van kennis en vaardigheden. Mensen leren een leven lang nieuwe dingen. Heel vaak gebeurt dit onbewust bijvoorbeeld door te praten met collega's of een bepaalde handeling te zien gebeuren. Leren is veel meer dan het volgend van een opleiding of een cursus. Als scholingsconsulent wil ik mensen helpen met het vinden van leermogelijkheden die aansluiten bij de wensen en behoeftes.

Wat is de meerwaarde van scholing en ontwikkeling. 
De technische ontwikkelingen gaan de laatste jaren erg snel, en hiermee veranderd er ook veel in onze dagelijkse taken. Sommige werkzaamheden verdwijnen, andere werkzaamhedenmoeten anders uitgevoerd worden. Hierdoor kunnen medewerkers behoefte hebben aan extra kennis of vaardigheden zodat ze breed inzetbaar worden en blijven.
Als scholingsconsulent kan ik helpen deze wensen in beeld te brengen. Uw medewerkers halen meer uit hun vaardigheden wat een beter rendement en gemotiveerde medewerkers oplevert.

Contact

Mobiele telefoon: 06 - 576 434 58
E-mail: m.mulder@talentboom.nl
Facebook: er zit groei in de boomkwekerij

Nieuws

Werkzaamheden scholingsconsulenten tijdens Corona pandemie
16-03-2020
Het team van scholingsconsulenten van  Talentboom is tijdens de Corona pandemie beperkt in de werkzaamheden. Hieronder een uitleg over de genomen besluiten.

Recente tweets