Veel gestelde vragen

1. Waarom zou ik een opleiding via Talentboom kiezen?

Talentboom helpt u bij het vinden van de meest geschikte opleiding. U kunt bijvoorbeeld op functieniveau naar een opleiding zoeken. De scholingsconsulenten helpen u de juiste keuzes te maken. Belangrijk om te weten! De opleidingen/cursussen die u via Talentboom vindt hebben tot op heden positieve reacties opgeleverd van personen uit onze sector die de cursus gevolgd hebben.  

2. Hoe kan ik subsidie aanvragen voor opleidingen en cursussen?

Alle informatie over het aanvragen van subsidie voor opleidingen vindt u hier.


3. Zijn er kosten verbonden aan de diensten via Talentboom?

De scholingsconsulent levert de input voor informatie op deze website. Als de scholingsconsulent voor u diensten verleent dan worden hiervoor geen kosten in rekening gebracht. De scholingsconsulent wordt gefinancieerd via het scholingsfonds Colland Arbeidsmarkt. De kosten worden gedragen door alle bedrijven en werknemers in de sector open teelten Boomkwekerij via een premie die men aan het scholingsfonds betaald. Schakelt u een scholingsconsulent in, dan zijn daar dus geen kosten aan verbonden.

4. Van wie is Talentboom?

Alle informatie over de organisatie van Talentboom vindt u hier. 

5. Opname van cursussen in het aanbod van Talentboom?

Wilt u als opleider,  uw cursussen laten opnemen op de website? Dan kan kunt u een mail sturen naar info@talentboom.nl

Nieuws

Werkzaamheden scholingsconsulenten tijdens Corona pandemie
16-03-2020
Het team van scholingsconsulenten van  Talentboom is tijdens de Corona pandemie beperkt in de werkzaamheden. Hieronder een uitleg over de genomen besluiten.

Recente tweets