•  
  • Home
  • |
  • Werken in de Boomkwekerij

Werken in de Boomkwekerij

Dit hoofdstuk bevat informatie voor jou als student of als  toekomstige werknemer, hoe de boomkwekerij in elkaar zit en wat de toekomstmogelijkheden kunnen zijn. 

Eerst een hoofdstuk met een algemene beschrijving hoe de boomkwekerijsector in elkaar zit.

Maar daar ben je er niet mee. Voordat je een keuze gaat maken om een studie te gaan volgen voor werken in onze sector of te bij ons te komen werken, moeten eerst bepaalde vooroordelen worden weggewerkt.

Tevens is het handig te weten welke functies er volgens het functiehandboek in de cao, voorkomen in onze sector. En zoals je zult zien zijn dat niet alleen functies waarmee je met je handen in de grond aan het wroeten bent.

Ben je nog niet voldoende overtuigd dan kan de wervelende promotiefilm over werken en leren in onze sector nog meer informatie bieden.


Het is haast onmogelijk om het actuele aanbod van vacatures op deze site samen te voegen en bij te houden. Wel kun je via het tabblad vacatures zien wat de belangrijkste sites zijn waar beroepsmogelijkheden in de boomkwekerij te vinden zijn.

Ook zijn er regionale instroomprojecten voor jongeren, bijvoorbeeld in de combinatie van leren en werken, waaraan je kunt deelnemen.

Met een diploma alleen redt je het niet meer. De omgeving verandert snel en de sector speelt daar ook op in door mee te veranderen. Er wordt toegelicht waarom je jezelf continue moet ontwikkelen wil je interessant blijven voor een werkgever.  


  
 
 

Nieuws

Opnames Vlog werken in de Booomkwekerij
Opnames Vlog werken in de Booomkwekerij
19-09-2019
Afgelopen woensdag heeft Youtuber Lise van Wijk een dagje meegelopen bij Plantenkwekerij Joost Sterke en Boomkwekerij Udenhout.

Recente tweets