Een nieuwe scholingsconsulent

Een nieuwe scholingsconsulent

Sinds begin april is Mariëlle Mulder werkzaam als scholingsconsulent Boomkwekerij. Mariëlle werkt 3 dagen per week en zal Piet ondersteunen bij de werkzaamheden. 

 

Mariëlle Mulder "Nadat ik in 2011 mijn diploma aan de Hogeschool van Inholland heb gehaald heb ik bij een aantal bedrijven werkervaring opgedaan. Zo heb ik een aantal jaar bij RVO gewerkt als  subsidiebeoordelaar voor agrarische projecten. De afgelopen 2 jaar heb ik bij de NFO gewerkt als scholingsconsulent en coördinator van vaktechnische programma's. En nu begin ik met veel enthousiasme als scholingsconsulent boomkwekerij. Als scholingsconsulent wil ik graag ondersteuning bieden aan bedrijven en hun medewerkers op het gebied van kennisontwikkeling. Scholing en kennisontwikkeling vind ik erg interessant, het is mooi om te zien welke effecten scholing of kennisontwikkeling heeft voor mensen maar ook voor het bedrijf waar hij of zij werkzaam is. Aangezien scholing mijn intersse heeft heb ik in 2017 de Post-HBO opleiding 'Opleidingskunde' gevolgd. Hier heb ik veel van geleerd en ik wil mijn kennis graag in de praktijk gaan toepassen. Leren is meer dan een cursus of een opleiding en er zijn heel veel mogelijkheden als het gaat om kennisontwikkeling. Ik ga graag met u in gesprek over de mogelijkheden hiervan."

 

Ook willen wij u graag op de hoogte brengen van het feit dat Piet Verhoeven door omstandigheden voorlopig niet telefonisch bereikbaar is, via de mail is Piet beperkt bereikbaar. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact op nemen met Mariëlle via m.mulder@talentboom.nl of 06-576 434 58.