Bedrijfskunde voor de tuinbouw.

Bedrijfskunde voor de tuinbouw.

Eind maart vond de laatste lesdag van de opleiding Bedrijfskunde voor de tuinbouw plaats, met aanvangsdatum 21 september 2017. Aan het eind van de dag ontvingen twaalf deelnemers namens HAS Hogeschool hun certificaat voor het succesvol afronden van deze bedrijfsopleiding. Bijzonder was dat de opleiding Bedrijfskunde voor de tuinbouw voor het eerst in Brabant (’s-Hertogenbosch) werd aangeboden.
Met veel plezier hebben de cursisten, werkzaam bij verschillende tuinbouw bedrijven, deze 12-daagse opleiding gevolgd waar o.a. strategische marketing, financieel management en International business aan bod kwamen.

 

Een groot deel van de Rabobank vestigingen in de regio Brabant hebben voorafgaand aan de start van de cursus ondernemers actief gestimuleerd om deze opleiding bij HAS Hogeschool te volgen. Goed opgeleide ondernemers zijn erg belangrijk in de snel veranderende, dynamische wereld van de (glas)tuinbouw.

 

Wilt u deze opleiding volgen en meer over de opleiding weten? OP 17 mei 2018 organiseert de HAS een gratis Proefles in ’s-Hertogenbosch. Op 7 mei is er een gratis proefles in Naaldwijk. Meer informatie over de proeflessen en het inschrijfformulier voor de proeflessen vindt u hier