Bijscholen met subsidie

Subsidiemogelijkheden

Voor het volgen van een cursus of opleiding biedt Colland Arbeidsmarkt subsidies aan. Werkgevers en werknemers vragen deze subsidie eenvoudig aan via de website van Colland Arbeidsmarkt. Er zijn voor verschillende cursusgroepen subsidies beschikbaar. Welke cursusgroepen dat zijn en met welke subsidie ze beschikbaar zijn is hier te lezen.

 

Aanbod cursussen en opleidingen
Talentboom heeft een selectie van het aanbod van cursussen en opleidingen overzichtelijk op een rijtje gezet. Op deze manier kun je zelf kijken wat er bij je past en meer informatie opvragen. Op onze website hebben we hier een speciale pagina voor. 

 

Scholingsconsulent biedt hulp

Wil jij eens met iemand praten over wat scholing voor jou kan betekenen en welke mogelijkheden er voor jou zijn? En hoe je daarover kunt praten met je werkgever? De scholingsconsulenten kunnen je daarbij helpen. Dat doen ze door samen te bespreken wat er bij je past en waarin jij je kunt ontwikkelen.

Neem gerust eens gratis en vrijblijvend contact op met Robert Soesman (mobiel nummer: 06 - 3010 8049, e-mail) of Mariëlle Gooijaers (mobiel nummer: 06 - 576 434 58, e-mail).