•  
  • Home
  • |
  • Actueel
  • |
  • Brancheopleiding Talentboom start met 2 niveaus

Brancheopleiding Talentboom start met 2 niveaus

Brancheopleiding Talentboom start met 2 niveaus 

De brancheopleiding Talentboom is een vakgerichte opleiding. Vanaf september kan je deze opleiding gaan volgen, hierbij starten we met 2 verschillende niveaus. 

Medewerker boomkwekerij Talentboom 
Deze opleiding bestaat uit 5 modules Bij de opleiding tot medewerker boomkwekerij leer je alles wat je nodig hebt om de werkzaamheden op de kwekerij uit te voeren. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod in de opleiding: het voorbereiden van de teelt, hoe snoei je de gewassen en hoe laat je ze goed groeien, hoe voer je dagelijks onderhoud aan machines en gereedschappen uit. Daarnaast leer je gewassen herkennen en beoordelen op grootte en kwaliteit.  
 
Alle onderwerpen die aan bod komen kan je hier terugvinden: https://lnkd.in/djMSApv
 
Vakbekwaam medewerker boomkwekerij Talentboom 
Ook deze opleiding bestaat uit 5 modules. Bij de opleiding tot vakbekwaam medewerker boomkwekerij leer je alles wat je nodig hebt om de werkzaamheden op de kwekerij uit te voeren. Het niveau van deze opleiding ligt dus iets hoger, je leert daarnaast bijvoorbeeld ook hoe je werkzaamheden kan coördineren op het bedrijf. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod in de opleiding:  Hoe moet je percelen inrichten, hoe kan je de groeicondities bewaken en bijregelen, leer je hoe je collega’s kan aansturen en hoe je verschillende gegevens (over productie of gewasbescherming) moet registreren. 

Alle onderwerpen die aanbod komen kan je hier terugvinden: https://lnkd.in/dqUPbWR  
 
Welk niveau past bij jou? 
Ben je geïnteresseerd in een van de 2 brancheopleidingen maar weet je niet welk niveau bij jou past? Of wil je 1 van de modules volgen? Neem dan contact op met een van de scholen, zij kunnen je helpen met het vinden van het goede niveau passend bij jou ervaring en achtergrond.  
 
Wil je weten waar de opleiding aangeboden wordt en wat de kosten zijn? Neem dan contact op met een van de scholingsconsulenten. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@talentboom.nl of te bellen/mailen via https://lnkd.in/dtP9PzR