Corona-update

Een Corona update

 

Dinsdagavond om 19.00 uur, weer een persconferentie met onze premier Mark Rutte en met Hugo de Jonge. Komen er meer maatregelen? Gaan we in Lock-down of gaat het goed en komen er weer versoepelingen op de regels. De laatste berichten vanuit het RIVM zijn voorzichtig positief, er zijn weer minder besmettingen wat goed nieuws is. Helaas is de crisis nog niet voorbij.

 

We gaan door
Vanuit Talentboom kunnen we gelukkig nog doorwerken. Bij ons werk houden wij ons aan de RIVM richtlijnen. We zijn natuurlijk digitaal of telefonisch te bereiken voor vragen of voor een gesprek. Maar ook kunnen we nog langs komen op bedrijven mits we goed 1,5 meter afstand kunnen houden.
Daarnaast zullen we natuurlijk een mondkapje dragen (indien gewenst).

 

Houdt aandacht voor elkaar
Ook al moeten we nu afstand houden van elkaar, het blijft belangrijk om aandacht aan elkaar te besteden. Dit geldt natuurlijk ook op de werkvloer. Wilt u een keer praten over de gevolgen voor het team? Of bent u benieuwd hoe u in deze tijd aandacht kan blijven besteden aan de ontwikkeling van u of uw team? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Wij wensen u veel succes in deze periode.