Doorgroeien in de boomkwekerij

Op zaterdag 26 maart slaan Zone college, Boomkwekerij Hoekert en Talentboom de handen ineen om jonge (vakantie)werkers van Boomkwekerij Hoekert te laten zien welke ontwikkelmogelijkheden er zijn in de boomkwekerij.

 


Presentatie medewerkers
Half negen start de dag met een presentatie van Bertus Boer van Zone.college en Robert Soesman van Talentboom aan de zaterdag- en vakantiewerkers van Boomkwekerij Hoekert. In deze interactieve presentatie van ongeveer een half uur worden de ontwikkelingen, baankansen en verschillende functies in de boomkwekerij besproken. Daarnaast worden de scholingsmogelijkheden en de verschillende opleiding genoemd. Er zijn opleidingen voor de boomkwekerij van MBO tot Universiteit!
Na deze presentatie is er de mogelijkheid tot vragen stellen en gaan de medewerkers lekker aan de slag.

 


Presentatie externen
Om tien uur is er de mogelijkheid voor externen om de boomteelt eens te bekijken. De presentatie, zoals hierboven beschreven, wordt gegeven en daarnaast krijgen de externen in groepen een rondleiding over de kwekerij. Zo laten medewerkers van Boomkwekerij Hoekert de verdeling, het stekken en oppotten zien en is er een rondleiding over de kwekerij. Om 12 uur is het programma afgerond en sluiten we af met een drankje.

 


Locatie
Het evenement voor de externen start 26 maart om 10:00 uur bij Boomkwekerij Hoekert, Zuiderzeestraatweg 410, 8091 PB in Wezep en duurt tot uiterlijk 13:00 uur.

 


Aanmelden
Wil je ook eens kijken welke werkzaamheden en doorgroeimogelijkheden er zijn binnen de boomkwekerij? Aanmelden kan via niels@hoekert.nl

 

Meer weten
Wil je meer weten over het werken in de boomkwekerij? Kijk dan op de websites van de betrokken organisaties: Talentboom; de sectorBoomkwekerij Hoekert Zone.college; Teelt & Technologie