Jong geleerd is oud gedaan!

Gisterenochtend begon de dag voor de scholingsconsulent bij Kwekerij De Bloemenkampen BV. De studenten van de 1e klas HAVO van Zone.college kwamen langs op de kwekerij om te ervaren wat de boomkwekerij is en welke (baan)kansen er liggen.

Herco van den Berg heeft een rondleiding gegeven aan de studenten van Andra Verhagen. De studenten vonden de excursie heel erg interessant en hadden niet verwacht dat de boomkwekerij zo mooi zou zijn! Groen is leven, boomkwekers zorgen er voor!

Webinar Groenpact
In de middag was er een Webinar van Groenpact . Laura Roebroeck en Marije de Jonge vertelden over de persona's. Hoe kun je mensen binden en boeien in de groene sector? Goed om te zien welke verschillende werknemersprofielen er zijn die elk aanslaan op een andere leervorm en opleidingsaanbod. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op: https://lnkd.in/gkxT4TUd

Bedrijvenavond Zone.college
De opleiding Teelt en Technologie heeft alle (stage)bedrijven uitgenodigd. 

Onder leiding van Bertus Boer, Ben Nienhuis en Gé Verbeek presenteren de studenten de projecten die ze het afgelopen jaar hebben gedaan. Dit is mede ter afronding van de opleiding. De studenten hebben tijdens dit project hun eigen teelt en hebben zeer veel contacten met het bedrijfsleven. De bedrijven kwamen uit heel Nederland en het waren zowel boomkwekerijen als glastuinbouwbedrijven.

Al met al was het een zeer boeiende dag in het teken van ontwikkeling. Samen zorgen we voor voldoende goede, vakbekwame medewerkers voor onze sector!

 #levenlangontwikkelen #levenlangleren #levenlanggroeien #groenisleven #boomkwekerij #vasteplanten #zomerbloemen #boomteelt