'Leren wat belangrijk is'

'Leren wat belangrijk is'

Op donderdag 5 maart heeft het team van Talentboom samen met de sector afscheid genomen van scholingsconsulent Piet Verhoeven.  

Symposium Leren wat belangrijk is

Ter gelegenheid van dit afscheid is er een toekomstgericht symposium georganiseerd met de titel: ‘Leren wat belangrijk isHet Symposium begon met een korte inleiding van Jan van Leeuwen van de vakgroep Bomen, Vaste planten en Zomerbloemen van LTO waarin hij zijn visie op het belang van leren gaf. Na het inspirerende verhaal van Jan heeft scholingsconsulent Mariëlle Mulder van Talentboom een presentatie gegeven over de rol van de scholingsconsulent nu en in de toekomst.  

    

Praktijkvoorbeeld naar aanleiding van een casus uit het bedrijfsleven

Hierna was het de beurt aan Thomas Lans (Wageningen UR) en Anton Aker (Clusius Collegedie een boeiend verhaal vertelden aan de hand van een praktische casus. Hoe kom je als scholingsconsulent binnen bij een bedrijf en welke vragen moet/kun je stellen om samen tot een goede ontwikkeling te komen. Een leuke casus welke goed ontvangen werd door de aanwezigen. 

     

Afscheidsreceptie Piet Verhoeven goed bezocht 

Na het symposium hebben we een afscheidsreceptie gehad van Piet Verhoeven Een erg gezellige receptie waarbij veel mensen van onderwijs en bedrijfsleven bij elkaar zijn gekomen. Piet heeft, in verschillende functies, 39 jaar in de boomkwekerij sector gewerkt. Hij is een begrip in de boomkwekerij en dat was ook te zien aan de opkomst. Veel kwekers hebben er, toch in de afleverperiode, tijd voor gevonden om bij deze receptie aanwezig te zijn. Tijdens de receptie is Piet bedankt voor zijn jarenlange inzet door de Stuurgroep scholingsconsulenten, de werkgever en de sector.  

 

       

Bedankt Piet!

Piet heeft in de periode dat hij scholingsconsulent is geweest veel bedrijven van advies voorzien en kunnen helpen in het scholingsaanbod voor het personeel. Aan de huidige scholingsconsulenten de mooie en belangrijke taak om al het goede werk van Piet een vervolg te geven!