•  
  • Home
  • |
  • Actueel
  • |
  • Nico Streng Boomkwekerij B.V. blij met inzet scholingsconsulenten

Nico Streng Boomkwekerij B.V. blij met inzet scholingsconsulenten

Nico Streng Boomkwekerij B.V. blij met inzet scholingsconsulenten

Sandra Steenwijk van Boomkwekerij Nico Streng is in gesprek met Scholingsconsulent Mariëlle Mulder over hun ervaring met de scholingsconsulenten. In de zomer van 2017 is scholingsconsulent Piet Verhoeven op het bedrijf van Ronald Streng en Sandra Steenwijk geweest. Na aanleiding van de kennismaking heeft Piet Verhoeven met de medewerkers van het bedrijf individuele gesprekken gevoerd. Het bedrijf heeft hier voor gekozen omdat ze persoonlijke aandacht voor hun medewerkers belangrijk vinden. Met de hulp van een scholingsconsulent hebben ze hier extra invulling aan kunnen geven.

 

De individuele gesprekken hebben plaats gevonden in het najaar van 2017 en hebben veel opgeleverd voor Ronald en Sandra. Zo geeft Sandra aan dat er door de gesprekken meer bevestiging in de verantwoordelijkheid die mensen hebben in hun functie. ‘Iedereen is verantwoordelijk over zijn eigen werk en de afspraken zijn duidelijk. Het is duidelijk geworden dat de medewerkers op hun plek zitten en dat ze graag willen blijven werken voor het bedrijf’. De verbinding tussen de medewerkers en Sandra en Ronald is versterkt door de gesprekken. Iedereen was enthousiast over de gesprekken en de uitkomst. De medewerkers waarderen de individuele aandacht die ze hebben gekregen, de mogelijkheid om te vertellen over jezelf is erg nuttig.  

 

In het najaar van 2018  heeft Mariëlle Mulder met de nieuwe medewerkers op het bedrijf een zelfde soort gesprekken gehouden. Ronald en Sandra hebben ervaren dat de persoonlijke aandacht voor hun medewerkers een grote meerwaarde heeft en willen deze ontwikkelingen doorzetten in de toekomst.

 

De gesprekken met de ondernemer en medewerkers door de scholingsconsulent vallen onder het project van Colland Arbeidsmarkt en worden hieruit gefinancierd. U kunt kosteloos gebruik maken van de diensten van de scholingsconsulenten. Wilt u ook kosteloos onafhankelijk advies over de ontwikkelbehoeftes binnen uw bedrijf op korte en lange termijn? Maak dan een afspraak met een van de scholingsconsulenten via info@talentboom.nl
LTO Vakgroep Bomen en Vaste Planten, Anthos, FNV Agrarisch Groen en CNV Vakmensen zien toe op de uitvoering van het werk van de scholingsconsulent.