Podcast Talentboom 

 

Podcast 5 met Thomas Lans van ECBO

Zodra je mensen wilt werven voor onze mooie sector zijn er een aantal aandachtspunten. Deze aandachtspunten hangen af van je doelgroep en de drijfveren van je doelgroep. Het is handig om bij de start van de werving al te bedenken uit welke ‘groep’ je iemand wil aannemen. Hierover praat Robert in deze Podcast met Thomas Lans van ECBO.

Talentboom Podcast · Talentboom; Binden en Boeien deel 5 met Thomas Lans van ECBO

 

Podcast 4 met Gert Frentz van Combinatie Mauritz B.V.

Op het moment dat je personeel in dienst heb moet je het personeel gemotiveerd houden en zorgen dat ze lang bij je willen blijven werken. Scholingsconsulent Robert praat hierover met Gert Frentz van Combinatie Mauritz. 

Talentboom Podcast · Talentboom; Binden en Boeien deel 4 met Gert Frentz

Podcast 3 met Casper Schotman, student boomteelt niveau 4

Zodra je mensen wilt werven voor onze mooie sector zijn er een aantal aandachtspunten. Deze aandachtspunten hangen af van je doelgroep en de drijfveren van je doelgroep. Het is handig om bij de start van de werving al te bedenken uit welke ‘groep’ je iemand wil aannemen. Hierover praat Robert in deze Podcast met Casper Schotman(student Teelt & Technologie niveau 4 en medewerker kwekerij)uit Borculo.

Talentboom Podcast · Talentboom; Binden en Boeien deel 3 met Casper Schotman

Podcast 2 met Peter Heutinck, eigenaar kwekerij Heutinck uit Borculo

Zodra je mensen wilt werven voor onze mooie sector zijn er een aantal aandachtspunten. Deze aandachtspunten hangen af van je doelgroep en de drijfveren van je doelgroep. Het is handig om bij de start van de werving al te bedenken uit welke ‘groep’ je iemand wil aannemen. Hierover praat Robert in deze Podcast met Peter Heutinck (eigenaar kwekerij Heutinck) uit Borculo.

Talentboom Podcast · Talentboom; Binden en Boeien deel 2 met Peter Heutinck

Podcast 1 met Bertus Boer, docent boomteelt van Zone.college 

Zodra je mensen wilt werven voor onze mooie sector zijn er een aantal aandachtspunten. Deze aandachtspunten hangen af van je doelgroep en de drijfveren van je doelgroep. Het is handig om bij de start van de werving al te bedenken uit welke ‘groep’ je iemand wil aannemen. Hierover praat scholingsconsulent Robert in deze Podcast met Bertus Boer (docent Teelt & Technologie) van Zone.college uit Zwolle. 

Talentboom Podcast · Talentboom; Binden en Boeien deel 1 met Bertus Boer Zone.college

 

Nieuws

Subsidie Nederlandse taalles
Subsidie Nederlandse taalles
14-01-2021
Taal is de basis onder al onze samenwerking. Elkaar verstaan en begrijpen maakt samenwerken niet alleen veel leuker, maar ook effectiever.