Promotie activiteiten voor de boomkwekerij 

 

 

Heroes in Green 

Als een van de belangrijkste sierteeltlanden van Europa is Nederland een belangrijke schakel in het groen. Onze groene helden brengen hier planten groot die heel de wereld over gaan. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je leven? En heb je toevallig toch die groene vingers altijd al gehad?

Dan staan wij voor je klaar met dé uitdaging binnen een carrière in het groen. iding ben je een volwaardig werknemer in een toonaangevend bedrijf.

 

 

 

Groen; Zeker doen! 

De groene sector groeit en wordt steeds belangrijker! Daarom zoeken we jong talent. Heb jij groene vingers? Kies voor een opleiding in het groen!

Kijk op Groen; Zeker doen! voor meer informatie. Groen; Zeker doen! is een initiatief van de Werkgroep Onderwijs Coöperatieve vereniging Treeport Zundert U.A.  

 

 

Promotie activiteit aanmelden

Wil je ook dat jullie promotie activiteit op deze pagina komt te staan? Neem dan contact met ons op via info@talentboom.nl of stuur een appje via de button hieronder.

 

Nieuws

Onze route voor de komende jaren
Onze route voor de komende jaren
12-02-2024
Onze route voor de komende jaren Inleiding: Een nieuw werkplan voor de toekomst Vanaf dit jaar is er weer een nieuw werkplan actief. Dit nieuwe werkplan loopt van 2024 tot en met 2026.