Sociale media

 

Talentboom is zichtbaar op verschillende sociale media. Dit doen we zodat we kunnen laten zien hoe mooi onze sector (de boomkwekerij, vasteplanten en zomerbloemen) is. Op de verschillende media plaatsen we regelmatig berichten. Hieronder een opsomming van de verschillende media met het soort berichten dat we plaatsen.

 

 

Facebook

Op onze Facebookpagina plaatsen we berichten/filmpjes vanuit de sector. Interessante weetjes en tips over het binden & boeien van personeel in de boomkwekerij-, vasteplanten- en zomerbloemensector. Ook delen we hierop promotie-activiteiten voor de boomkwekerij vanuit heel Nederland

Naast deze weetjes en tips geven we ook een inkijk in het werk van de scholingsconsulenten. We laten, zo nu en dan, zien waar we op bezoek zijn geweest, welke werkzaamheden we hebben uitgevoerd, op welke beurzen we zijn geweest of welke interessante studieclub we hebben bezocht.

Door het volgen van Talentboom op Facebook ben je altijd op de hoogte wat betreft ontwikkelingen over scholing. Scan de Qr code of klik op de link naar Facebook

 

 

 

Instagram

Op onze Instagrampagina plaatsen we leuke foto's vanuit de sector. Op deze pagina geen tips of wetenswaardigheden uit de boomkwekerij maar gewoon leuke plaatjes. 

Zo kom je een foto tegen van Marielle die aan het wandelen is met de honden in de pauze en een foto van Robert achter de laptop. De plaatjes zijn vaak met een knipoog, maar laten zeker de mooie dingen vanuit de sector zien!

Je kunt ons volgen via deze link naar Instagram of scan de Tag hiernaast.

 

 

LinkedIn

De LinkedInpagina gebruiken we vooral voor het plaatsen van tips over het binden & boeien van personeel in de boomkwekerij-, vasteplanten- en zomerbloemensector.

Ook geven we, naast de tips, zien waar we op bezoek zijn geweest, welke werkzaamheden we hebben uitgevoerd, op welke beurzen we zijn geweest of welke interessante studieclub we hebben bezocht.

Door het volgen van Talentboom op LinkedIn krijg je regelmatig tips en inzicht in en de werkzaamheden van Talentboom. De link naar Linkedin

 

 

 

YouTube

Op het YouTube kanaal van Talentboom verzamelen we filmpjes vanuit de sector. Promotiefilmpjes van AOC's, bedrijven en van Talentboom. Een leuke verzameling voor iemand die meer wil weten over wat het leren & werken in de boomkwekerij precies inhoud. 

Door het kijken van deze filmpjes krijg je een goed beeld van de sector en de mogelijkheden om je hierin te ontwikkelen. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op ons YouTube-kanaal: Youtube

 

 

Twitter

Op Twitter plaatsen we korte berichten. Op dit account kom je plaatjes uit de sector tegen, links naar tips over het binden & boeien van personeel en we geven je een inkijkje in het werk van de scholingsconsulenten. De link naar dit account: Twitter

 

 

Pinterest

Op Pinterst hebben we plaatjes uit de sector gerangschikt. Je kunt hier plaatjes vinden van bedrijfsbezoeken, het opnemen van de podcasts, het Leven Lang Ontwikkelen en de Vlog die we hebben opgenomen.

Klik hier voor de link: Pinterest of scan de Tag hiernaast.

 

 

 

TikTok

Op TikTok plaatsen we af en toe filmpjes uit de sector. We zijn hier op dit moment nog niet heel actief mee, maar willen hier in de toekomst meer gebruik van gaan maken. Klik hier voor de link: TikTok

 

 

 

WhatsApp

Om makkelijk en snel met ons in contact te komen kun je ons appen. Klik op het logo van Whatsapp hieronder.

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Evenementen
Evenementen
10-06-2024
Evenementen  De komende maanden staan er weer een aantal mooie evenementen op het programma die we graag onder uw aandacht brengen: Plantarium | GroenDirekt  | 21 en 22 augustus 2024 Als Talentboom zijn we ook dit jaar weer met een stand aanwezig op deze toonaangevende vakbeurs.