Subsidie praktijkleren

Subsidie praktijkleren
Subsidie praktijkleren
Als je als erkend leerbedrijf zorgt voor de begeleiding van een deelnemer (o.a. mbo BBL) kun je gebruik maken van de subsidie Praktijkleren. Per praktijk- of werkleerplaats kun je maximaal €2.700,- subsidie ontvangen per schooljaar.
 
Leerbedrijven in de sector landbouw in het middelbaar beroepsonderwijs kunnen de komende vijf jaar, met ingang van het studiejaar 2019/2020, een extra subsidie ontvangen voor het aanbieden van BBL-leerplekken.
 
Subsidie aanvragen
Bied je als werkgever een praktijk of werkleerplaats aan en wil je weten of je in aanmerking komt voor de subsidie Praktijkleren? Via de website https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/subsidieregeling-praktijkleren lees je er meer over.
 
Je kunt de subsidie Praktijkleren achteraf aanvragen. De subsidie Praktijkleren voor schooljaar 2019/2020 kun je aanvragen tot medio september 2020. Tijdig starten met de dossieropbouw is van belang, om de subsidie te kunnen realiseren.
 
Meer informatie
Wil je graag meer informatie? Neem contact op met een van de scholingsconsulenten Marielle Mulder of Robert Soesman via het contactformulier op de website