Terugblik beurzen

Terugblik beurzen

Talentboom heeft recent deelgenomen aan twee belangrijke beurzen: Plantarium|GroenDirekt eind augustus en GrootGroenPlus begin oktober. We kijken terug op twee uiterst succesvolle beurzen, waarbij we niet alleen de kans kregen om nieuwe contacten te leggen, maar ook ons werk in de schijnwerpers hebben kunnen zetten. Lees verder voor een beknopt overzicht van onze ervaringen op deze beurzen.

Deze keer waren we niet alleen aanwezig door een bezoek te brengen aan de beurzen maar op beide beurzen hadden we ook een stand

 

Onze stand op de beurs van Plantarium|GroenDirekt hadden we gedeeld met Yuverta en Greenport Boskoop, waar we samen met docent Peet Stolwijk van Yuverta en Anja van Tilburg van Greenport Boskoop op toerbeurt de stand hebben bemand. Een mooie en succesvolle samenwerking. We hebben veel bestaande en nieuwe contacten kunnen spreken waar we erg blij mee zijn.

 

 

Op de beurs van GrootGroenPlus stonden we zelfstandig in een kleine stand. Deze 3 daagse beurs trok op de nieuwe locatie nog meer bezoekers dan voorgaande editie’s. We kijken terug op 3 heel mooie en waardevolle beursdagen. We hebben weer veel gesprekken kunnen voeren en het werk van Talentboom onder de aandacht kunnen brengen.

De eerste afspraken en bedrijfsbezoeken naar aanleiding van deze beurzen zijn weer al achter de rug. Anderen moeten nog plaatsvinden. Al met al weer genoeg werk en mooie gelegenheden om het werk van Talentboom nog beter onder de aandacht te brengen.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op om te praten over wat we voor u kunnen betekenen.