TOP Ondernemerschap Programma

Start TOP Ondernemerschap Programma, specifiek voor ondernemers, bedrijfsleiders én opvolgers in de boomkwekerij

 

Wil jij je kwekerij verder professionaliseren en een heldere visie op de toekomst bepalen? En wil je je verder ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap en leiderschap? Neem dan deel aan het TOP Ondernemerschap Programma in de boomkwekerij

Ruim 60 ondernemers, bedrijfsleiders en opvolgers hebben eerder, naar grote tevredenheid, deelgenomen aan dit gesubsidieerde programma met inspirerende bedrijfsbezoeken, verdiepende bijeenkomsten en 1-op-1 sessies met je eigen business coach.

Ben je ondernemer of bedrijfsleider? Eind november start het programma voor jou en het loopt tot en met maart. In de komende wintermaanden ga je in op zowel de persoonlijke als bedrijfsmatige vraagstukken die je hebt om de (groei)potentie van je kwekerij te benutten, je medewerkers effectief aan te sturen en in te gaan op wat dit van jou vraagt.

Ben je (beoogd) opvolger? Dan start voor jou het programma half december tot en met maart. Samen met andere opvolgers, die in dezelfde fase zitten als jij, staan jullie in de komende maanden stil bij het overnameproces en hoe je de overname tot een succes kunt maken. Je word je bewust van de rol die je nu hebt én de rol die je in de toekomst wilt nemen en ontwikkelt een visie op de toekomst.

Meer info: https://www.ondernemerschapacademy.nl/programma/top-ondernemerschap-programma-kwekerij/ of neem direct contact op met één van de trainers van het programma op nummer 030 - 237 07 00 om te bepalen of jij ook wilt deelnemen.