•  
  • Home
  • |
  • Actueel
  • |
  • Uitnodiging voor twee bijeenkomsten van het Netwerk Gezond Beleid Boomkwekerij

Uitnodiging voor twee bijeenkomsten van het Netwerk Gezond Beleid Boomkwekerij

Uitnodiging voor twee bijeenkomsten van het Netwerk Gezond Beleid Boomkwekerij

Beste boomkweker met personeel,

 

Bent u degene die min of meer dagelijks verantwoordelijk is voor het personeelsbeleid binnen uw boomkwekerijbedrijf, dan mag ik u namens hetNetwerk Gezond Beleid Boomkwekerij’ uitnodigen voor een tweetal bijeenkomsten in het najaar van 2016 :

 

 

‘Functionerings- en beoordelingssystematiek’

U wilt meer grip krijgen op het functioneren van de medewerkers. Door gesprekken te voeren krijgt u een beter beeld bij hun verwachtingen en hoe die aansluiten op uw eigen doelen voor het bedrijf. Maar het functioneren betreft veel meer dan alleen de gesprekken, het gaat om het hele proces. Hoe staat het met de functieomschrijving, de continue feedback, de beloning, het vastleggen en nakomen van afspraken?

Onze gast bij dit thema is Hanneke Westerop, trainer en adviseur op het gebied van communicatie en leidinggeven www.hannekewesterop.nl

 

Donderdag 22 september 2016

Tijdstip: 16.00-19.00 uur

Locatie: Boomkwekerij Udenhout B.V.

Schoorstraat 23, 5071 RA Udenhout

Tel: 013 5117500

 

 

 

‘Wet aanpak schijnconstructies. Een verfrissende update en… oplossingen!’

De Wet aanpak schijnconstructies (WAS) is ondertussen grotendeels doorgevoerd en u heeft allemaal te maken met de gevolgen ervan. Tijdens deze bijeenkomst hoort u de laatste ontwikkelingen, zodat u weer helemaal up-to-date bent. De focus zal met name liggen op de kansen en oplossingen!
Hoe maakt u dit concreet binnen uw eigen organisatie?

Onze gast bij dit thema is Gert-Jan van Bodegraven, consultant HRM bij Visser & Visser en voorheen lid van ons netwerk www.visser-visser.nl

 

Donderdag 3 november 2016

Tijdstip: 16.00-19.00 uur

Locatie: M van den Oever Boomkwekerijen
Kerkeind 12, Haaren
Tel: 0411 621964

 

 

Het netwerk Gezond Beleid Boomkwekerij is in 2014 gestart, telt inmiddels 15 deelnemers en er is nog ruimte voor nieuwe bedrijven om aan te sluiten. Als u deelneemt aan dit netwerk kunt u rekenen op ondersteuning door deskundigen met kennis op het gebied van personeelszaken. Deelname is gratis.

 

Indien u als verantwoordelijke voor personeelszaken binnen de Boomkwekerij wilt deelnemen aan de bijeenkomsten van dit netwerk dan kunt u zich aanmelden bij Marian de Klerk; mdklerk@projectenltonoord.nl. Zij kan u nog meer informatie verstrekken over het netwerk en de deelnemers.

Dit netwerk wordt overigens mogelijk gemaakt dankzij financiering vanuit Colland Fonds Arbeidsmarkt.