•  
  • Home
  • |
  • Actueel
  • |
  • Webinar werving en behoud van medewerkers op 8 december 2021

Webinar werving en behoud van medewerkers op 8 december 2021

Het vinden, maar ook het behouden van goed personeel is op veel bedrijven een groot probleem. Hoe pakt u dat aan? Meld u aan voor een webinar hierover, met adviezen en ervaringen uit de praktijk.

In onze sector is een grote schaarste aan personeel. Het vinden van goed personeel, maar zeker ook, 'hoe bind ik personeel aan mijn bedrijf', is voor de meeste bedrijven een grote uitdaging.

Om u hierbij te ondersteunen organiseert de LTO Vakgroep Bomen, Vaste Planten en Zomerbloemen op woensdag 8 december 2021 om 19.30 uur een webinar over werving en behoud van personeel.

Diverse sprekers zullen ingaan op dit onderwerp en zullen bruikbare tips en handvatten aanreiken:

 

Robert Soesman: 

Robert is scholingsconsulent (van Talentboom) en komt op veel bedrijven, waar hij met zowel de ondernemers als met de medewerkers spreekt over ontwikkeling en behoud van medewerkers, maar ook vaak over het werven van medewerkers. Tijdens zijn inleiding zal hij ervaringen die hij de praktijk tegenkomt, met u delen.

 

Ondernemer uit onze sector:

Een ondernemer uit de sector bomen, vaste planten en zomerbloemen zal u bijpraten over zijn ervaringen met het werven, maar ook het behouden en binden van medewerkers.

 

Ria Wilzing:

Ria is werkzaam bij LTO Noord en betrokken bij diverse werkgeverszaken. Zij is mede schrijfster van het 'Arbeidsmarktplan' dat door LTO, NFO en KAVB opgesteld is. Zij zal een korte toelichting op dit plan geven. En verder wat betekent krapte op de arbeidsmarkt, waar willen we aan gaan werken als boomteeltsector, maar ook gezamenlijk met andere sectoren. Tevens zal Ria voorbeelden geven van projecten die volgend jaar gaan lopen, zoals: 'Sluit de achterdeur en voorkom uitstroming van werknemers', waar u als ondernemers ook aan deel kunt nemen.

Tijdens het webinar is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Totaal duurt het circa 1 uur.

Meld u nu alvast aan voor dit webinar via DEZE LINK. Vervolgens ontvangt u op 8 december, aan het einde van de middag, de link om deel te nemen.