Wist je dat...

Wist je dat...

Wist je dat er op de website van Talentboom een opleidingskalender is te vinden?  

 

Je kan deze kalender vinden op de homepagina van www.talentboom.nl in de kolom aan de linkerkant van de pagina.
Via deze kalender heb je een makkelijk overzicht van de cursussen die binnenkort gaan starten. Waardoor je een goede keuze kunt maken om je verder te verdiepen/verbreden in je vakgebied. Je bent namelijk nooit te oud om te leren! 

 

Aanbod
Onlangs is het cursusaanbod aangevuld en de startdata geüpdatet. Zo zijn nieuwe startdata bekend van de Talentboom Brancheopleiding In de verschillende regio's. Het mooie van deze brancheopleiding is dat de modules ook modulair te volgen zijn.   
Op 13 januari start de nieuwe Brancheopleiding voor Bedrijfsleider I in Boskoop en op 22 maart starten de modules Medeweker Boomkwekerij en Meewerkend voorman/vrouw in Zundert. Ook willen we in februari in Limburg starten met de modules Medeweker Boomkwekerij en Meewerkend voorman/vrouw.  Wil je meer weten over de exacte data, kosten en volgorde van de modules? Neem dan contact met ons op of kijk op deze pagina

 

Begin volgend jaar is het ook mogelijk de cursus bemonstering van de grond volgen bij de Nak Tuinbouw. Je leert bij deze cursus om monsters van de bodem te nemen in het kader van ASLN (Authorized Service Laboratories Naktuinbouw). 

 

Nieuw in het aanbod
Nieuw in het aanbod bij Talentboom zijn de cursussen van Soesman Trainingen. De naam komt jullie wellicht bekend voor. Oud scholingsconsulent Robert Soesman gaat, naast zijn huidige baan, cursussen en trainingen geven die zeer relevant zijn voor de boomkwekerij sector. In het aanbod staan onder meer de volgende cursussen: De bodem doorgrond, Basis plantenteelt, Bemesting bodem en substraat en Leidinggeven op de werkvloer. 

 

Ook nieuw is de E-learning van de werkgeverslijn over binden en boeien van mensen. De E-learning heet ‘Sluit de achterdeur’ en is kosteloos te volgen als je valt on de sector open teelten boomkwekerij. Er zijn 3 modules met daarin de onderwerpen: Nut en noodzaak van binden en boeien, Binden en boeien, hoe doe je dat? En als laatste: In gesprek met je werknemers.  

 

Tot slot
De laatste tip voor dit moment is de modulaire opleiding plantenfysiologie van de HAS Green Academy. Deze start op 9 februari en geeft je veel inzicht in
hoe planten functioneren en hoe ze reageren op veranderingen van omgevingsfactoren zoals licht, water en bodem. 

 

Mocht je op zoek zijn naar een cursus maar kan je geen passend aanbod vinden? Neem dan contact op met Talentboom en wij helpen je zoeken naar een passende cursus of opleiding.