Wie zijn wij

Mariëlle Gooijaers

Ik ben Mariëlle Gooijaers en ik werk sinds 1 april 2018 als scholingsconsulent boomkwekerij. In mijn werk help ik ondernemers en (toekomstige) medewerkers bij hun persoonlijke ontwikkeling. Leren is veel meer dan alleen het volgen van een training of een cursus. Je leert bijvoorbeeld ook al veel door dingen te doen. Als scholingsconsulent wil ik mensen helpen met het vinden van leermogelijkheden die aansluiten bij hun wensen en behoeftes en passen binnen het bedrijf.

Mariëlle Gooijaers

Regio: Midden en Oost Brabant, Limburg, Gelderland (alles ten oosten van de lijn Nijmegen/Apeldoorn), Overijssel (alles ten oosten van de lijn Deventer/Hardenberg)

Mobiel nummer: 06 - 576 434 58
E-mail: m.gooijaers@talentboom.nl
Linkedin: Mariëlle Gooijaers

Sociale media: Talentboom

Achtergrond
Ik ben in 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool Inholland in Delft waar ik de opleiding Dier- en Veehouderij volgde. Daarna heb ik bij RVO gewerkt bij de uitvoering van verschillende subsidieregelingen binnen de agrarische sectoren. In 2016 heb ik mijn eerste ervaring als scholingsconsulent opgedaan bij de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO). In die periode volgde ik ook de post-hbo opleiding ‘Opleidingskunde’ bij ICM opleidingen. Tijdens deze opleiding heb ik meer geleerd over opleidingsbehoefte, didactiek en manieren van leren. Deze kennis komt nu goed van pas in mijn werk als scholingsconsulent in de boomkwekerij, vaste planten- en zomerbloementeelt.

 

André Hubregtse

Ik ben André Hubregtse en werk sinds 1 februari 2023 als scholingsconsulent boomkwekerij. In mijn werk help ik ondernemers en (toekomstige) medewerkers bij hun persoonlijke ontwikkeling. Leren is veel meer dan alleen het volgen van een training of een cursus. Je leert bijvoorbeeld ook al veel door dingen te doen. Als scholingsconsulent wil ik mensen helpen met het vinden van leermogelijkheden die aansluiten bij hun wensen en behoeftes en passen binnen het bedrijf.

André Hubregtse

Regio: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland,  Flevoland, Friesland, Groningen, Drenthe, West-Brabant, Gelderland (alles ten westen van de lijn Nijmegen/Apeldoorn), Overijssel (alles ten westen
van de lijn Deventer/Hardenberg)

Mobiel nummer: 06 - 387 857 53
E-mail: a.hubregtse@talentboom.nl
Linkedin: André Hubregtse

Sociale media: Talentboom

Achtergrond
Als scholier deed ik mijn eerste werkervaring op in de boomkwekerij van mijn oom. Het groen trok waardoor ik vanuit Zeeland de opleiding volgde aan het AOC West Brabant in Breda. Omdat ik me verder wilde door ontwikkelen in de boomkwekerij vertrok ik rond 2002 naar Boskoop. Bijna 10 jaar lang heb ik gewerkt bij Boomkwekerij van der Starre waarvan de langste tijd als Accountmanager. Ditzelfde werk deed ik korte tijd bij van Son&Koot in Kaatsheuvel. Waarna een periode van ruim 4 jaar volgde als bedrijfsleider bij J.A Laban in Reeuwijk. De afgelopen 6,5 jaar was ik werkzaam bij Boot&Dart Boomkwekerijen in Boskoop als logistiek coördinator. Als vrijwilliger deed ik onder andere bestuurlijke ervaring op in het onderwijs. In het werk als scholingsconsulent komen deze zaken samen.

 

Nieuws

Informatiebijeenkomst Talentboom Brancheopleiding in Zwolle
Informatiebijeenkomsten Talentboom Brancheopleiding
02-05-2024
Informatiebijeenkomsten Talentboom Brancheopleidingen Werk jij op dit moment bij een boomkwekerij en wil je een vakdiploma halen? Of wil je je laten omscholen tot boomkweker?