•  
  • Home
  • |
  • Talentboom Brancheopleiding

Ontstaan

Talentboom is in 2019 begonnen met een verkenningsronde tijdens een bijeenkomst. Hierin is gesproken over de mogelijkheden, kansen en bedreigingen van een brancheopleiding. Dit hebben we verder uitgewerkt tot een actieplan. Vanuit dit actieplan is Talentboom bezig gegaan met het opzetten van de opleiding. Dit doen we niet alleen, er zijn verschillende mensen uit de sector betrokken.

Betrokkenen

Vanuit het onderwijs zijn Yuverta, Curio, Zone.college en HAS hogeschool betrokken. Vanuit het bedrijfsleven is er een klankbordgroep bestaande uit boomkwekers aangesloten bij de brancheopleiding. Brancheorganisaties die betrokken zijn: LTO Vakgroep bomen, vaste planten en zomerbloemen, Royal Anthos en de vakbonden FNV Agrarisch groen en CNV-vakmensen.

 

  

 

De toekomst

Geregeld komen we met de betrokken mensen bijeen om samen de opleiding verder vorm te geven. Op dit moment zijn de verschillende werkgroepen bezig met het, steeds verder, optimaliseren van de lesinhoud voor de 3 verschillende niveaus.

Meer weten?

Wil je meer weten? Of wil je de nieuwsbrief ontvangen waardoor je altijd als eerste op de hoogte bent? Neem dan contact op met een van de scholingsconsulenten. Dat kan natuurlijk ook via een appje via de button hieronder of via de contactgegevens op de site.

 

Nieuws

Informatiebijeenkomst Talentboom Brancheopleiding in Zwolle
Informatiebijeenkomsten Talentboom Brancheopleiding
02-05-2024
Informatiebijeenkomsten Talentboom Brancheopleidingen Werk jij op dit moment bij een boomkwekerij en wil je een vakdiploma halen? Of wil je je laten omscholen tot boomkweker?