Podcast 7 met Laura Roebroeck van Groenpact

In deze podcast van Talentboom interviewt scholingsconsulent Robert Soesman Laura Roebroeck van Groenpact. Laura beschrijft in deze podcast de groene werelden. Meer informatie over de groene werelden is hier te vinden. De Groene Werelden is een instrument dat context en handvatten biedt voor professionals in het groene domein: Voor marketing- en communicatiemedewerkers van onderwijsinstellingen: duiden veelzijdigheid, toegevoegde waarde, het belang en innovatiekracht van de groene sector in werving studenten en medewerker.

Voor docenten en opleidingskundigen: doorontwikkeling van opleidingen groene medewerkers van de toekomst opleiden en voor meer kruisbestuiving tussen grijs, blauw en groen.

Voor marketing- en communicatiemedewerkers van bedrijven en brancheverenigingen: profilering van het bedrijf of de branche, ontwikkeling en vernieuwing van het bedrijf en de werving van medewerkers.

Talentboom Podcast · Talentboom; Binden en Boeien deel 7 met Laura Roebroek van Groenpact

 

Nieuws

Tips aansturen personeel
Tips aansturen personeel
24-04-2024
Het succes van je bedrijf is voor een aanzienlijk deel afhankelijk van je personeel. Daarbij is het de kunst om ervoor te zorgen dat je medewerkers hun taken goed en op tijd uitvoeren.