•  
  • Home
  • |
  • Actueel
  • |
  • TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij in oktober weer van start!

TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij in oktober weer van start!

Wil jij je bedrijf verder professionaliseren, inspelen op de kansen die er zijn en een bedrijfsvisie voor de komende jaren bepalen? En wil je je als ondernemer, bedrijfsleider of (beoogd) opvolger verder ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap en leiderschap?

Neem dan in oktober 2021 deel aan de vijfde editie van het TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij. Dit gesubsidieerde programma is ontwikkeld voor ondernemers, bedrijfsleiders en (potentiële) opvolgers en bestaat uit 5 verdiepende bijeenkomsten, 1-op-1 coachingsessies, een persoonlijkheidsanalyse en inspirerende bedrijfsbezoeken. Daarnaast word je tijdens het programma begeleidt door een coach, die fungeert als sparringpartner voor de strategie van je bedrijf én jouw ontwikkeling als leidinggevende en ondernemer.


Samenwerking LTO, Rabobank, scholingsconsulenten Boomkwekerij en Ondernemerschap Academy

Het programma is ontstaan uit een samenwerking tussen de LTO,  Rabobank, Talentboom en de Ondernemerschap Academy®.

Kijk onderstaande film om meer te leren over het programma. 

Niet zonder reden zijn alle (oud-)deelnemers enthousiast en krijgt het programma weer een vervolg met een 5e editie. Het programma wordt beoordeeld met een 8,3 en de begeleiding met een 8,8.


Enkele  citaten:

Mij sprak de combinatie tussen theorie en praktijk erg aan. Doordat we tijdens de cursus bij andere bedrijven zijn gaan kijken proef je goed aan de keuzes en beslissingen die je collega-ondernemer gemaakt heeft. Al snel werd duidelijk dat door onderling je ‘struikelblokken’ te bespreken er veel duidelijkheid ontstaat. Zo kom je er goed achter hoe je dingen beter kunt aanpakken.

Ronald Streng – Eigenaar Streng Growers


Veel geleerd en opgestoken. Op een duidelijke manier gebracht en je leert veel van de andere deelnemers.

Stan Beekmans – Mede-eigenaar Vilier Vaste Planten


De coachingsessies hebben gezorgd dat we nog meer initiatief nemen als bedrijfsleider en visie vormen samen met de directie.

Derk van Dorland – MT lid Huverba


 “Goed programma en goede coaches. Fijn met collega-kwekers die niet te dichtbij staan.

Ed Voskamp – Bedrijfsleider Wansinck


Start in oktober 2021

Het programma start half oktober 2021 en wordt begin februari 2022 afgerond. Het programma is voor alle ondernemers, bedrijfsleiders en (beoogd) opvolgers in de boomkwekerij en je hoeft geen lid te zijn van de LTO en/of te bankieren bij Rabobank.

Op de website van de Ondernemerschap Academy vind je alle informatie, kun je de brochure downloaden en je direct aanmelden om in oktober ook deel te nemen.

 

Heb je nog vragen of wil je meer weten over het programma? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de coaches en trainers van de Ondernemerschap Academy op nummer 030 – 237 07 00.