•  
  • Home
  • |
  • Voor wie
  • |
  • Medewerker boomkwekerij of handelsbedrijf

Medewerker boomkwekerij of handelsbedrijf

Merk jij ook dat het werk op het bedrijf en de boomkwekerijen om je heen steeds verandert? Boomkwekerijen worden groter. En klanten stellen allerlei eisen bijvoorbeeld over hoe en wanneer planten moeten worden geleverd. Daardoor verandert soms ook hoe je je werk moet doen.

Door dit soort veranderingen komen er ook meer banen in de boomkwekerij, vaste planten- en zomerbloementeelt voor mensen die wat hebben geleerd. Mensen die leiding kunnen geven aan een groep bijvoorbeeld of die meer weten over de teelt. Wil jij ook meegroeien met je kwekerij? Vind je het leuk om nieuwe uitdagingen te krijgen en dingen te doen waar je goed in bent? Bedenk wat je kennis bijspijkeren voor jou kan betekenen.

Wat kunnen u en uw bedrijf winnen met scholing?

Een volgende stap in je carrière 

Is het tijd voor een volgende stap in jouw loopbaan? Of wil je de dingen gaan doen die je echt leuk vindt? Met een actueel diploma of certificaat sta je dan een stuk sterker. Het is handig om elke 4 of 5 jaar eens na te denken of je nog wel op je plek zit.

 

Bouwen aan je eigen toekomst

Het volgen van cursussen of trainingen geeft je meer kans op een leukere baan. Dat kost wel tijd en geld. Soms volg je deels in je eigen tijd een cursus of training. Je kunt ook leren buiten de schoolbanken. Door stage lopen, coaching te krijgen van deskundigen, vakbladen te lezen, beurzen te bezoeken of lid te worden van een studieclub. Met al die dingen investeer je in je eigen toekomst.

 

Kunnen doen wat bij je past

Als je werk doet waar je goed in bent, dan  je het werk ook vaker leuk en doe je het beter. Door de jaren heen leer je nieuwe dingen en groei je. Daarom is het goed om stil te staan bij wat je allemaal kunt en wat je leuk vindt in je werk. Daarover nadenken helpt om samen met je baas te bekijken hoe jij het beste tot je recht komt binnen het bedrijf.

 

Cursusaanbod

De scholingsconsulenten hebben goede contacten met de scholen en kunnen je vertellen welke cursussen en trainingen er allemaal zijn: van plantenkennis, het halen van een spuitlicentie tot en met trainingen in verkoop of leidinggeven. Je kunt voor een uitgebreid aanbod aan cursussen voor de boomkwekerij ook hier klikken: Cursusaanbod boomkwekerij

 

Scholingsconsulent biedt hulp

Wil jij eens met iemand praten over wat scholing voor jou kan betekenen en welke mogelijkheden er voor jou zijn? En hoe je daarover kunt praten met je werkgever? De scholingsconsulenten kunnen je daarbij helpen. Dat doen ze door samen te bespreken wat er bij je past en waarin jij je kunt ontwikkelen.

 

Neem gerust eens gratis en vrijblijvend contact op met Robert Soesman (mobiel nummer: 06 - 3010 8049, e-mail) of Mariëlle Gooijaers (mobiel nummer: 06 - 576 434 58, e-mail). Of stuur een appje via de button hieronder.

Scholingsvoucher

De scholingsvoucher Open Teelten creert een mooie kan jezelf breder inzetbaar te maken.
Alle informatie kunt u hier lezen, u kunt de flyer ook als PDF downloaden via deze link

 

Nieuws

Subsidie Nederlandse taalles
Subsidie Nederlandse taalles
14-01-2021
Taal is de basis onder al onze samenwerking. Elkaar verstaan en begrijpen maakt samenwerken niet alleen veel leuker, maar ook effectiever.